• 2

Отпорен на прав и водоотпорен степен IP54;

wulsd (1)

Отпорен на прав и водоотпорен степен IP54;

LED со долг животен век;

Двонасочен излез на светлина.

Палетата на архитектонско осветлување е проширена со новитет - кружната серија на LED светла - HW8015.

За експресивно акцентско осветлување, овој производ користи двонасочно осветлување, обезбедено од енергетски ефикасни COB LED со висока излезна светлина.Главниот материјал на производот е алуминиумска легура, која има отпорност на корозија и сила.Ѕидното светло е дизајнирано за надворешна употреба, ефикасно спречувајќи навлегување на влага и прашина.

Светилката се користи за декоративно осветлување на фасадите на зградите и создавање комбинации на внатрешно осветлување.Два насочени греди создаваат уникатни модели на светлина кои ги трансформираат надворешните простори.Со помош на неколку светилки, можете да креирате оригинални светлосни инсталации.Издржливото алуминиумско куќиште обложено со прав има висок степен на заштита од прашина и влага до IP54 и обезбедува сигурна заштита од надворешни сурови временски елементи.Светли и економични SMD LED се користат како извори на светлина.Новитетот е претставен во две бои: црна и бела.

wulsd (2)

Со новата серија MONKD HW, лесно е да се експериментира и да се имплементираат интересни идеи во дизајнот на осветлување.

Ефективното осветлување на фасадите на зградите ќе помогне да се организираат ергономски новитети - HW8016.Минималистичкиот дизајн на производот не го преоптоварува просторот, нагласувајќи го стилот на изгледот и зачувувајќи ја функцијата. Лесно е да се експериментира со минималистички LED светла, да се оживеат интересните идеи во архитектонското осветлување и да се создадат уникатни светлосни инсталации.

wulsd (3)

Ѕидните светилки со светилки најчесто се поставуваат на балкони, скали, ходници и патеки и се погодни за долгорочно осветлување;имаат карактеристики на разубавување и украсување на околината.Со развојот на науката и појавата на нови извори на светлина како што се флуоресцентни светилки, штедливи светилки и LED, светилките и фенерите се движат во насока на поголема заштеда на енергија и позелена заштита на животната средина.

Стилските и елегантни ѕидни светилки секогаш можат да создадат силна топлина и да додадат многу расположение на темната ноќ.


Време на објавување: 25 април 2022 година